StudioCloud Community Forums
http://mystudiocloud.com/

Search default when opening Clients
http://mystudiocloud.com/viewtopic.php?f=15&t=12288
Page 1 of 1

Author:  DanBrum [ Mon Apr 03, 2017 10:03 am ]
Post subject:  Search default when opening Clients

The first thing I usually do when I open "Clients" is to search for someone, it would be helpful if the default highlighted area was the search box. It would save me a step and sure most other people with hundreds of clients to sort through.

Page 1 of 1 All times are UTC - 7 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/